![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjysFQuDoCPMxvjszjp5WBpXNgmDHunlhTKG-ycDqxksBKC4-jlJCrb1GE4JeZWlsnRWXntbAaCyKqFhPbRP6m4ePVP1BU8aBd45rLV9FPWxVF4sMVo0uAP_tFYJnBfiARkSHn501J1mPPk/s1600/20110727-DSC6628-L.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjW4WV2FsZ2RukwSlwf3moCr9roIwVVgnlTc9yTIIdwHO3nyfgAtgrQycp0RetLLhQclKspjp2eRE-DKv5iIIapfjpbFauMXml65MnWXX4QiSqdEIkKtXH6RoUWIpoznh38qfwfCYqfsr5j/s1600/20110727-DSC6662-L.jpg)
Färska aprikoser tycker jag är bland det godaste man kan äta på sommaren! Förutom att äta dem precis som de är, är det gott att varva dem skurna i småbitar med turkisk yoghurt (10%) och sötmandlar i ett glas. Toppa med lite flytande houng och du har en ljuvlig efterrätt.
1 kommentar:
Vilken fin efterrätt! Går lätt att anpassa till min lilla dotter oxå vilket alltid är bra.
Skicka en kommentar