![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgi6JOOczsEwjPDFJ71TyOSu2YnD4iwN9g-KQtD1U_ItiCrsH7t48Yr9fwJ4vFmemcu8Q3A7rlU-IOSRpTSI7E2xZPsLncYm5STrXoLMbiERewoN6p_pVz72JBeG8zraor2pxOCLmQ1Yxn1/s1600/20110725-DSC6477-L.jpg)
Mojo De Ajo- eller vitlöksås på svenska passar bra till kycklingfajitas, grillade räkor eller ugnsbakad vit fisk. Jag använde denna sås till kycklingfajitas. Den ska blandas med kycklingen precis när den stekt klart.
Mojo De Ajo
0,6 dl olivolja
3 msk hackad vitlök (4 to 6 klyftor)
3 msk lime juice (från 2 limes)
1 tsk chiliflingor
1/2 tsk salt
Gör så här:
Koka olja och vitlök i en liten kastrull på låg värme tills vitlöken är mjuk. Akta så att vitlöken inte bränns. Ca 8 minuter. Ta av kastrullen från plattan och pressa i limejuice, chilifligor och salt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar