Något som jag inte vetat tidigare, men som jag kanske kunde ha räknat ut är att nötter ska förvaras i kylen eller frysen. De innehåller ju mycket fett och häsknar därför lätt. Därför ska de förvaras i återförslutningsbara påsar i frys eller lufttäta burkar i kylen. Kolla bästföredatum när du köper nötter och köp helst i nötter i förslutna påsar.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhwbLb1Vz1-v6kxfetNbXN3URqnrDkqJMDYnZS_N5AnFEyICGAVuppEAK3YXB8H4jImo6ZK_Jzh5bG483p6OlwVBoK6wUIlQyBVu8JfUJVGwOoM36H88EVhaCI7D5oo145Uh1bOqiV8hQiY/s400/1031621375_TBFeh-L.jpg)
Ett nöttips:
Byt ut en 1/3 av mjölet mot mixade hasselnötter till pajdegen. Degen blir lite kladdigare, men pajskalet så gott, sprött och knaprigt!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar